Steel2018-03-30T14:10:03+00:00

Steel

De apparaten van het Italiaanse familiebedrijf Steel zijn een unieke aanvulling binnen het keuken-advies concept van Martin Zoon Interior Design. Niet alleen het design en de uitstraling van Steel apparaten passen perfect bij de meubelen van Neptune keukens of andere, meer moderne maatwerkkeukens, maar ook de kwaliteit is van het niveau, waarmee we te doen willen hebben. Alleen het beste is goed genoeg. De naam van ons bedrijf is en blijft gekoppeld aan de ervaringen van onze klanten met hun keukens. En dat geldt niet alleen voor de meubels,

maar ook voor de geadviseerde apparaten en om die reden werken we alleen met merken, die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Steel past bij ons en bij onze keukens. Wanneer je informatie zoekt over Steel apparaten, verwijzen we je graag door naar de website van Steel. Ben je geïnteresseerd in prijzen of andere zaken omtrent deze prachtige producten, dan vernemen wij dat graag. Steel apparaten worden pas gebouwd nadat er een bestelling heeft plaatsgevonden en (mede) om die reden zijn ze niet verkrijgbare via het internet.

Wil je een brochure ontvangen van Steel apparaten, laat het ons via een e-mail even weten. We sturen je er dan graag en snel één toe.