Chairs&more2018-03-30T14:10:03+00:00

Chairs&more

In vele projecten hebben we met tal van moderne meubelleveranciers samengewerkt. Met Chairs&more en hun mooie design-meubelen in het programma was de ‘click’ zó sterk dat we de samenwerking hebben vastgelegd in een dealerschap! De meubels van Chairs&more zijn origineel in kleur- en materiaalgebruik en hoogwaardig van kwaliteit. De prijzen zijn ‘zeer concurrerend’ te noemen, al helemaal in vergelijk met de prijzen van design-meubelen van bekende labels. De vele lijnen binnen het programma zijn in tal van kleur- en materiaal

combinaties te leveren, waardoor er ingespeeld kan worden op het karakter van het interieur. De keuze van een onderstel in hout of in staal kan bijvoorbeeld een wereld van verschil zijn.Voor een brede kijk op het totale programma van Chairs&more kan je klikken op onderstaande link. Wanneer je in kleur-, stof- en materiaalmogelijkheden geïnteresseerd bent èn in prijzen, dan kan je je natuurlijk met een mail in contact stellen met Martin Zoon Interior Design.

Foto’s zijn direct te downloaden van de site van Chairs&more, maar een brochure kan je natuurlijk ook bij ons aanvragen.
We sturen je die graag toe.